ΦΛΩΡΙΝΑ Το Σωματείο Εργαζομένων στους Αρχαιολογικούς Χώρους Π.Ε. Φλώρινας για τη διεκδίκηση του επιδόματος επικίνδυνης εργασίας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Το Σωματείο Εργαζομένων στους Αρχαιολογικούς Χώρους Π.Ε. Φλώρινας για τη διεκδίκηση του επιδόματος επικίνδυνης εργασίας

.

.

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Το Σωματείο Εργαζομένων στους Αρχαιολογικούς Χώρους Π.Ε. Φλώρινας για τη διεκδίκηση του επιδόματος επικίνδυνης εργασίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαιολογικούς Χώρους Π.Ε. ΦλώριναςΤο Σωματείο Εργαζομένων στους Χώρους Αρχαιολογικών Ανασκαφών και στους Αρχαιολογικούς Χώρους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει την πρόθεσή του να διεκδικήσει δικαστικά το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, το οποίο αδίκως στερήθηκαν εκατοντάδες συνάδελφοι τα προηγούμενα χρόνια.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Όσοι συνάδελφοι έχουν εργαστεί με συμβάσεις τα προηγούμενα χρόνια στις αρχαιολογικές ανασκαφές καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους προς το προεδρείο του Σωματείου προκειμένου να λάβουν ενημέρωση αλλά και να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις μας. Το κόστος της δικαστικής διεκδίκησης θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ενδιαφερομένων συναδέλφων. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα παρακάτω τηλέφωνα μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6983026376, 6946436582

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ