ΦΛΩΡΙΝΑ Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Τοπική Κοινότητα Σκοπιάς - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Τοπική Κοινότητα Σκοπιάς

.

.

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Τοπική Κοινότητα Σκοπιάς

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Τοπική Κοινότητα Σκοπιάς επισκέφτηκαν, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Π.Δ.Μ. κ. Κων/νος Γέρου.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Όπως δήλωσε ο κ. Μπίρος: "Ολοκληρώσαμε ένα έργο που είχαμε υποσχεθεί στην Τοπική Κοινότητα Σκοπιάς με την ασφαλτόστρωση κάποιων δρόμων εντός της Τοπικής Κοινότητας. Μας ευνόησε και ο καιρός αυτήν την περίοδο ώστε να υλοποιήσουμε μια υποχρέωση που είχαμε εδώ και 2.5 χρόνια αλλά για διάφορους λόγους το έργο δεν μπορούσε να εκτελεστεί νωρίτερα. Επειδή υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα, οι δρόμοι εντός του οικισμού είναι σε άσχημη κατάσταση, εμείς θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε κάποια έργα κατά το επόμενο χρονικό διάστημα που αφορούν την Τοπική Κοινότητα."

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σκοπιάς κ. Ευθυμία Βέργου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση του έργου, ευχαριστώντας την Π.Ε. Φλώρινας που το ενέταξε στον προγραμματισμό της.