ΦΛΩΡΙΝΑ Βουλευτής Φλώρινας Κώστας Σέλτσας: Καταργείται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Βουλευτής Φλώρινας Κώστας Σέλτσας: Καταργείται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί

.

.

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Βουλευτής Φλώρινας Κώστας Σέλτσας: Καταργείται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί

Αποτέλεσμα εικόνας για σελτσασΒουλευτής Φλώρινας Κώστας Σέλτσας: Καταργείται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί
Με τροπολογία που ψηφίσαμε χθες στη Βουλή προβλέπεται η κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί από 1/1/2019. Η τροπολογία αυτή εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για την μη περικοπή των συντάξεων και αποτέλεσε την υλοποίηση μιας ακόμη εξαγγελίας του Πρωθυπουργού.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η κατάργηση αυτού του φόρου δικαιώνει ολόκληρο τον κλάδο που δραστηριοποιείται στην παραγωγή του κρασιού. Πρόκειται για ένα ακόμα μνημονιακό μέτρο που καταργείται και με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζονται οι στρεβλώσεις που είχαν προκύψει στην συγκεκριμένη αγορά.
Η κατάργηση αυτού του φόρου ενισχύει σημαντικά και την περιοχή του Αμυνταίου, η οικονομία της οποίας στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στον κλάδο της παραγωγής του κρασιού. Οι συστηματικές προσπάθειες των παραγωγών κρασιού αλλά και όλων όσων πιστεύουμε ότι πρόκειται για έναν υγιή επιχειρηματικό κλάδο με προοπτικές είχαν αποτέλεσμα.
Με εκτίμηση,
Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Φλώρινας
Κωνσταντίνος Σέλτσας