ΦΛΩΡΙΝΑ Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και με συναυλια της Τάμτα ξεκίνησε και επίσημα το βράδυ της Κυριακής το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Φλώρινας-Βίντεο, φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και με συναυλια της Τάμτα ξεκίνησε και επίσημα το βράδυ της Κυριακής το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Φλώρινας-Βίντεο, φώτο

.

.

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και με συναυλια της Τάμτα ξεκίνησε και επίσημα το βράδυ της Κυριακής το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Φλώρινας-Βίντεο, φώτο

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου (ύψους περίπου 12 μέτρων) στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας ξεκίνησε και επίσημα το βράδυ της Κυριακής το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνει η δημοτική αρχή για μικρούς και μεγάλους, για τους δημότες και τους πολυάριθμους επισκέπτες του δήμου Φλώρινας.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Παρά το τσουχτερό κρύο ο κόσμος κατέκλυσε το χώρο της πλατείας Γ. Μόδη. Το αρχικό καλωσόρισμα έγινε από τον αντιδήμαρχος Φλώρινας Χρήστο Μπαρδάκα, ενώ ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος απηύθυνε ευχές προς όλους και κήρυξε την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
Η πανηγυρική εναρκτήρια εκδήλωση ξεκίνησε με το εξαιρετικό τοπικό rock συγκρότημα «Funk Me Up», ενώ κατά το άναμμα του δέντρου τη μουσική υπόκρουση ανέλαβε η Φιλαρμονική του δήμου.
Αμέσως μετά η σκυτάλη πέρασε στη δημοφιλή ερμηνεύτρια Τάμτα, η οποία μαζί με την μπάντα της, προσέφεραν μια ξεχωριστή γιορταστική βραδιά με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα, όπου οι πιο πρόσφατες διεθνείς και ελληνικές επιτυχίες διαδέχονταν ερμηνείες πιο διαχρονικών τραγουδιών σε ένα εμπνευσμένο μουσικό ταξίδι ανάμεσα στο σήμερα και το χθες.