ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο παζάρι - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο παζάρι

.

.

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο παζάρι

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του  Δημοτικού Σχολείου Μελίτης, διοργανώνει  Χριστουγεννιάτικο παζάρι την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, ώρα 10:00πμ - 13:00μμ, στο χώρο του  Δημοτικού σχολείου, με χειροποίητες δημιουργίες , χριστουγεννιάτικα  δώρα κατασκευές των μαθητών μας.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
 Για την διοργάνωση του παζαριού οι μαμάδες των μικρών μαθητών, για έναν ολόκληρο μήνα εργάστηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν χειροποίητα είδη όπως στολίδια, στεφάνια, ημερολόγια, και πολλά άλλα  που αποτυπώνονται στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.


 Το καθιερωμένο παζάρι του  Δημοτικού Σχολείου Μελίτης, διοργανώνεται κάθε χρόνο με σκοπό τα έσοδα να προσφέρονται για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μέσα στο σχολικό χώρο.
 Μπορεί οποιοσδήποτε να επισκεφτεί το σχολείο και να επιλέξει όμορφα δώρα για το σπίτι αλλά και για τα Χριστούγεννα , σε πολύ χαμηλές τιμές.
Δείτε κάποιες από τις κατασκευές