ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου και ο Αθλητικός Σύλλογος «Ηρακλής» Αρμενοχωρίου διοργάνωσαν τον Χριστουγεννιάτικο χορό τους-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου και ο Αθλητικός Σύλλογος «Ηρακλής» Αρμενοχωρίου διοργάνωσαν τον Χριστουγεννιάτικο χορό τους-Βίντεο,φώτο

.

.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου και ο Αθλητικός Σύλλογος «Ηρακλής» Αρμενοχωρίου διοργάνωσαν τον Χριστουγεννιάτικο χορό τους-Βίντεο,φώτο


Επιτυχημένος και με κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν ο Χριστουγεννιάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενοχωρίου και του Αθλητικού Συλλόγου «Ηρακλής» Αρμενοχωρίου.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Σε αυτό συνέβαλλαν η ορχήστρα «Τ’ Αηδόνια», αλλά και οι Μιχάλης Δαγκινάκης, Σοφία Φολτοπούλου και Τάρα στο λαϊκό πρόγραμμα.

Οι δύο σύλλογοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και απέδειξαν πως με ομοψυχία μπορούν να γίνουν βήματα μπροστά και στον πολιτισμό. Αυτό άλλωστε αναφέρθηκε απ’ όσους βρέθηκαν στο χορό και ιδιαίτερα από τους επίσημους προσκεκλημένους που δεν ήταν και λίγοι. Χαιρέτησαν οι βουλευτές Κώστας Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης, οι αντιπεριφερειάρχες Στέφανος Μπίρος και Κώστας Γέρου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Πέτρος Σερίδης και οι αντιδήμαρχοι Φλώρινας Χρήστος Μπαρδάκας, Νίκος Δούμτσης, Θόδωρος Δημόπουλος και Όλγα Μούσιου.