ΦΛΩΡΙΝΑ Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο Bazaar, - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο Bazaar,

.

.

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο Bazaar,

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο Bazaar, με εκθέματα που δημιούργησαν οι εθελοντές και τα φιλοξενούμενα παιδιά.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Βόρειο Πεδίο» παρουσιάστηκε η παράσταση «Ελαφοβασιλιάς«, ένα έργο της Ξ. Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία του Κ. Μπαμπίλα, στην κατάμεστη αίθουσα "Θ. Αγγελόπουλος" του Πολιτιστικού Κέντρου.
Τους συντελεστές της εκδήλωσης και όλους τους παρευρισκόμενους ευχαρίστηκε και καλωσόρισε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου, Λάζαρος Παπουτζής.