ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

.

.

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣΤην Κυριακή 23/12/2018 και ώρα 18.00 το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας αναβιώνει το παραδοσιακό έθιμο της Φωτιάς στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας. Στο άναμμα της Φωτιάς είστε όλοι προσκεκλημένοι.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Πρόκειται για μία εκδήλωση που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς και σημειώνει κάθε φορά μεγαλύτερη επιτυχία. Θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με κρεατικά, φασολάδα, νηστίσιμα και γλυκίσματα. Επίσης, θα προσφερθούν κρασί και τσίπουρο στους ενήλικες και χυμοί στα παιδιά.

Οι μικροί μας φίλοι θα ξετρελαθούν με τη ζωγραφική προσώπου και το στόλισμα του Δέντρου των Ευχών. Μεγάλοι και μικροί θα τραγουδήσουμε καραόκε, θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε.

Τέλος, θα διοργανωθεί λαχειοφόρους αγορά με πολλά και πλούσια δώρα, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της σχολικής μονάδος.

Σας περιμένουμε όλους στο σχολείο μας την Κυριακή το απόγευμα να αναβιώσουμε τα έθιμα και τις παραδόσεις μας και να περάσουμε όμορφα …