ΦΛΩΡΙΝΑ Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με μητέρες μαθητριών και μαθητών του δημοτικού σχολείου Αχλάδας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με μητέρες μαθητριών και μαθητών του δημοτικού σχολείου Αχλάδας

.

.

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με μητέρες μαθητριών και μαθητών του δημοτικού σχολείου Αχλάδας

Με μητέρες μαθητριών και μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αχλάδας συναντήθηκε την Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, παρουσία και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Παιδείας, κ. Χρήστου Μπαρδάκα.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Οι μητέρες επισκέφθηκαν τον κ. Δήμαρχο με σκοπό την έκθεση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο Αχλάδας και κυρίως, για την εξεύρεση λύσης σχετικά με τις υποδομές υγιεινής της σχολικής μονάδας.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που του εξέθεσαν οι κυρίες, ανέφερε ότι ο Δήμος Φλώρινας υλοποιεί σειρά έργων μέσω των δημοπρατούμενων έργων, που αφορούν σε παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες, και ότι με το νέο έργο, που θα συμβασιοποιηθεί άμεσα και είναι ύψους 510.000,00€ περίπου, θα ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.