ΦΛΩΡΙΝΑ Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης στην πόλη της Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης στην πόλη της Φλώρινας

.

.

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018

Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης στην πόλη της Φλώρινας

Αποτέλεσμα εικόνας για εορτασμός της Εθνικής Î‘Î½Ï„Î¯ÏƒÏ„Î±ÏƒÎ·Ï‚Ο εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης θα γίνει σε ολόκληρη την επικράτεια την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018.
Για τον εορτασμό αυτόν στην πόλη της Φλώρινας καθορίζουμε τις παρακάτω εκδηλώσεις:
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Γενικός σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Νοεμβρίου, ημέρας εορτασμού της επετείου της Εθνικής Αντίστασης.
Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από τη δύση του ηλίου της 25ης Νοεμβρίου μέχρι και τις πρωινές ώρες της επομένης.
ώρα 10:30 π.μ.: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος όπου θα παρευρίσκονται οι σημαιοφόροι με τις Σημαίες των Σχολείων.
ώρα 11:00 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Πλατείας Γ. Μόδη, όπου θα παρευρίσκονται οι σημαιοφόροι με τις Σημαίες των Σχολείων.
Κατάθεση στεφάνων
Σιγή ενός λεπτού στη μνήμη αυτών που έπεσαν για την πίστη και την Πατρίδα
Εθνικός Ύμνος
Τέλος Τελετής