ΦΛΩΡΙΝΑ Γενική Συνέλευση ΦΟΡΕΩΝ ΑμεΑ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Γενική Συνέλευση ΦΟΡΕΩΝ ΑμεΑ

.

.

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018

Γενική Συνέλευση ΦΟΡΕΩΝ ΑμεΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑμεΑ1. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας
2. Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ν. Φλώρινας
 
    Αγαπητοί συνάδερφοι ,
΄Ατομα με αναπηρία-χρόνιες παθήσεις και  Γονείς και Κηδεμόνες Ατόμων με Αναπηρία


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
     Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, και ώρα 16:00 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, στην πόλη της Φλώρινας.
     Η συμμετοχή  μας στην εν λόγω συνάντηση κρίνετε ιδιαίτερα σημαντική δεδομένου ότι στόχος της είναι ο συντονισμός της δράσης του αναπηρικού κινήματος στην ΠΕ Φλώρινας  και όχι μόνο, μέσω της συζήτησης των πιο πρόσφατων εξελίξεων και των θεμάτων που αφορούν στο χώρο της Αναπηρίας σήμερα.
      Επίσης  θα ακολουθήσει και ενημέρωση  για τη συμμετοχή όλων μας στο  Παν-αναπηρικό Συλλαλητήριο της ΕΣΑμεΑ (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, Άγαλμα Βενιζέλου (Πλατεία Αριστοτέλους), στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.
     Στην εποχή των μεγάλων αλλαγών, τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους πρέπει να είναι στο προσκήνιο, διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια.
«Τίποτα για Εμάς χωρίς Εμάς»!
Με εκτίμηση   εκ των Διοικήσεων