ΦΛΩΡΙΝΑ Ο.ΞΙ.Φ.: Φωτεινή Μπίνα και Αδάμ Ζαραβέλης ξεχώρισαν - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο.ΞΙ.Φ.: Φωτεινή Μπίνα και Αδάμ Ζαραβέλης ξεχώρισαν

.

.

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

Ο.ΞΙ.Φ.: Φωτεινή Μπίνα και Αδάμ Ζαραβέλης ξεχώρισαν

Με 22 άτομα αποστολή «κατέβηκε» ο ΟΞΙΦ στο Πανελλήνιο Κύπελλο -10,-13 και -17 χρονών στο Ξίφος Μονομαχίας στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σ/Κ με συνολική συμμετοχή 280 ξιφομάχων από όλη την Ελλάδα!

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Την καλύτερη εμφάνιση έκαναν η Φωτεινή Μπίνα με την κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου και στην κατηγορία -10 αγοριών ο Αδάμ Ζαραβέλης ξεχώρισε για μια ακόμα φορά κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο. Πολύ καλή εμφάνιση επίσης, για την Βασιλική Τράιτση με την 7η θέση και τον Βασίλη Τσώκα με την 11η θέση στα -13 αμφότεροι.

Στη κατηγορία -17 8άδα έκαναν ο Δημήτρης Γιαννάκης (5ος), ο Φίλιππος Χατζητύπης (6ος) και η Αφροδίτη Ταρενίδου (8η) ενώ ο Κυριάκος Χατζηευφραιμίδης ήταν 10ος και ο Άγγελος Ρασπότσης 11ος.

Το ερχόμενο σ/κ οι Ρασπόπτης, Χατζητύπης και Χατζηευφραιμίδης ανοίγουν το κύκλο των Διεθνών Αγώνων με το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 στη Βουδαπέστη (150 συμμετοχές) και το μεθεπόμενο το ενδιαφέρον στρέφεται στην Φλώρινα με τη διοργάνωση του Πανελληνίου Κυπέλλου -20, -13 και -10 στο Ξίφος Ασκήσεως.

Από το Δ.Σ.