ΦΛΩΡΙΝΑ Αμύνταιο: Δήλωση υποψηφιότητας του Άνθιμου Μπιτάκη - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Αμύνταιο: Δήλωση υποψηφιότητας του Άνθιμου Μπιτάκη

.

.

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

Αμύνταιο: Δήλωση υποψηφιότητας του Άνθιμου Μπιτάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΘΙΜΟΣ ΜΠΙΤΑΚΗΣΤο νέο θεσμικό πλαίσιο για την Αυτοδιοίκηση, όπως οριοθετείται με τον "Κλεισθένη", ορίζει ένα καινούριο και διαφορετικό τοπίο που απαιτεί συνέργειες, συνεργασίες και σε τελική ανάλυση περισσότερη δημοκρατία στη λειτουργία του αυτοδιοικητικού χώρου!

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Από την άλλη πλευρά πιστεύω σθεναρά ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να αντισταθούμε στην πόλωση και να αποτρέψουμε τη δημιουργία κλίματος έντασης, που θα αποτελέσει κακό κληροδότημα για τη νέα δημοτική περίοδο. Προτάσεις και όχι στείρες αντιπαραθέσεις μπορούν να πάνε τον τόπο μας ένα βήμα πιο μπροστά, αλλιώς θα μείνουμε στη στασιμότητα και στον πολιτικό χειμώνα!
Ως ενεργός πολίτης του τόπου μας δεν μπορώ να μείνω απαθής απέναντι στις εξελίξεις που υπάρχουν. Καλώ όλες τις υγιείς πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου μας σε συνεργασία, εκφράζοντας την πρόθεσή μου να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Αμυνταίου για τη νέα δημοτική περίοδο!

Άνθιμος Μπιτάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου