ΦΛΩΡΙΝΑ Προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στο Αμύνταιο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στο Αμύνταιο

.

.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στο Αμύνταιο

Την Παρασκευή 23/11/2018 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης και η Οικον. Επόπτης κα. Παπαδοπούλου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδη στο Δημαρχείο Αμυνταίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αμυνταίου.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Σκοπός της συνάντησης ήταν η υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας για την από κοινού υποβολή πρότασης του Δήμου Αμυνταίου με το Επιμελητήριο Φλώρινας για το πρόγραμμα ‘’Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου (Open Mall)’’. Παράλληλα υπογράφθηκε Συμφωνητικό Συνεργασίας μεταξύ των επιχειρηματιών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα με το Επιμελητήριο Φλώρινας.

Μετά από πολλά χρόνια σκληρής μνημονιακής πολιτικής ο επιχειρηματικός κόσμος χαιρετίζει τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που στόχο έχουν να βοηθήσουν την μικρή επιχείρηση, κάνοντας την ιδιαίτερα ανταγωνιστική για την αντιμετώπιση των μεγάλων πολυκαταστημάτων.

Η συνεργασία των φορέων κρίνεται απαραίτητη για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.