ΦΛΩΡΙΝΑ Σε λειτουργία η ιστοσελίδα του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Σε λειτουργία η ιστοσελίδα του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία»

.

.

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

Σε λειτουργία η ιστοσελίδα του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία»

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται από σήμερα η ιστοσελίδα του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, στην ακόλουθη διεύθυνση: www.allazoumeporeia.gr.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Μέσα από τη σύγχρονα σχεδιασμένη σελίδα για την όσο το δυνατό πιο εύκολη πλοήγηση του αναγνώστη, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται άμεσα και έγκαιρα για όλες τις δράσεις και ανακοινώσεις του συνδυασμού, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό να τις συνοδεύει.
Παράλληλα κυρίαρχη θέση σε αυτή καταλαμβάνει η διακήρυξη των αρχών του συνδυασμού, ενώ παρατίθεται το βιογραφικό του υποψήφιου περιφερειάρχη. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με τα βιογραφικά των μελών του συνδυασμού.
Τέλος βασικό χαρακτηριστικό της είναι η διαδραστικότητα καθώς δίνεται βήμα στους πολίτες με σκοπό την αμφίπλευρη επικοινωνία.