ΦΛΩΡΙΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : 30 ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

.

.

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

30 ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΥΡΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑΓεννήθηκε ως μετεξέλιξη του SΚΥ DRIVER (1981)του Θωμά Ευθυμίου, γνωστού τερματοφύλακα του ΠΑΣ Φλώρινας ,στη θρυλική εποχή των πρώτων ραδιοερασιτεχνών της ιδιωτικής ραδιοφωνίας.Ο πρώτος πομπός ήταν κατασκευή του Πέτρου Τσουρίλα.
Το ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ του Σωτήρη Κοσμάτου (σήμερα της Θεοδώρας Κοσμάτου )εξέπεμψε για πρώτη φορά στον αέρα την 8-11-89, ημέρα εορτής της απελευθέρωσης της Φλώρινας.
Η Φλώρινα σε αυτό τον τομέα προηγήθηκε.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΑπό τα ραδιοκύματα της συχνότητας 101,5 στη Φλώρινα πέρασαν πολλοί μουσικοί παραγωγοί και δημοσιογράφοι, καθώς και τεχνικοί.

Εκτός από το Θωμά Ευθυμίου τεχνικός , μουσικός παραγωγός ήταν ο Πέτρος Τσουρίλας , ο Νίκος Μαλάμας ,Κώστας Τρύφων ( ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ)
Μουσικοί παραγωγοί διετέλεσαν οι Γιώργος και Χρήστος Σιαφλάς, Γιώργος Δόντσος, Γιώργος Περιβολάρης Χρήστος Μπαρδάκας, Γιώργος Ντουβαρτζίδης, Νίκος Καμπασνίτσαλης, Κώστας Παπαιωάννου, Νίκος Σαββάκης, Γιάννης Αθανασιάδης, Τέγος Παναγιώτης, Βασίλης Λιόντης, , Περικλής Μούλης, Λένα Νιτσάγια, Ασπασία Βιγλάκη(Μίσκα)Σταύρος Μίσκας,
Και δυο παιδιά που δεν είναι μαζί μας αλλά θα είναι πάντα στην μνήμη μας, Βαγγέλης Γεωργιάδης ,Πούρικας Γιάννης ,Στέφανος Παυλίδης, Δημήτρης Μποζινόπουλος.
Ως δημοσιογράφοι – εκφωνητές ειδήσεων , άφησαν το στίγμα τους ο Τηλέμαχος Κόκκος, ο Κώστας Μπομπότας, η Χρύσα Σαπαλίδου, η Κάτια Τρύφων, η Τάμυ Αδάμου, η Αλεξία Κίζου, η Δώρα Οτζάκη, η Φανή Δράκου, ο Γιώργος Καψίδης. Η Φωτεινή Μπαζοπούλου,ο Σπύρος Ηλιάδης, η Ντόρις Κουτουράτσα, ο Θανάσης Γεωργούλας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

Το Βlogg του ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ πρωτοβγήκε στο διαδίκτυο την 12-2-2011 , ως ηλεκτρονική εφημερίδα, διανοίγοντας νέες προοπτικές στην τοπική δημοσιογραφία.-
Υ.Γ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΟΣΜΑΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ