ΦΛΩΡΙΝΑ 3 μετάλλια για την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας στο 4ο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Ελευθέρια» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: 3 μετάλλια για την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας στο 4ο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Ελευθέρια»

.

.

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

3 μετάλλια για την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας στο 4ο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Ελευθέρια»

Αποτέλεσμα εικόνας για 4ο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Ελευθέρια»Με τη συμμετοχή 88 σκακιστών και σκακιστριών από 11 συλλόγους της Κεντροδυτικής Μακεδονίας διεξήχθη την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, στην Πτολεμαΐδα το 4ο τουρνουά σκακιού «Ελευθέρια» 2018, που διοργάνωσε η Σκακιστική Ακαδημία Πτολεμαΐδας «Σκακιστάκος» σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.


Οι αγώνες διεξήχθησαν σε δύο γκρουπ: στο πρώτο συμμετείχαν σκακιστές άνω των δεκατριών ετών και στο δεύτερο σκακιστές κάτω των δώδεκα ετών, ενώ το σύστημα των αγώνων ήταν ελβετικό 7 γύρων.

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας εκπροσωπήθηκε από 18 αθλητές της. Ο Καραμητάνης Λάζαρος τερμάτισε στην πρώτη θέση του Β’ γκρουπ ανάμεσα σε 64 αθλητές. Ο Αποστολίδης Αθανάσιος και ο Αποστολίδης Αναστάσιος τερμάτισαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία κάτω των 14 ετών.

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν επίσης οι παρακάτω αθλητές, με ορισμένους μάλιστα να φτάνουν σε απόσταση αναπνοής από την διάκριση: Σιώκης Λουκάς, Τζήμας Ανδρέας, Τσουκαλάς Νίκος, Δάφκος Παύλος, Αρμένης Συμεών, Ιωακειμίδης Νίκος, Αναστασίου Γιώργος, Τραϊανού Νίκος, Κόλτσης Κωνσταντίνος, Πασχαλίδης Ευάγγελος, Κερτσάνης Νίκος, Τσουκαλάς Χάρης, Τσάφκα Ελένη, Μούλα Σόφια και Αναστασίου Χρήστος.

Η Λέσχη Πολιτισμού ευχαριστεί θερμά την ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΡΑΒΕΛ, ιδιαίτερα τον κύριο Γεωργόπουλο και τον κύριο Δημητρίου, για την παραχώρηση δωρεάν λεωφορείου για τη μεταφορά της ομάδας.