ΦΛΩΡΙΝΑ Χρυσή Αυγή: Διαμαρτυρία ενάντια στην ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπίων - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Χρυσή Αυγή: Διαμαρτυρία ενάντια στην ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπίων

.

.

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Χρυσή Αυγή: Διαμαρτυρία ενάντια στην ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπίων

Στις 20 Οκτωβρίου ο φιλοσκοπιανός σύλλογος «ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» διοργανώνει κλειστή εκδήλωση σε ξενοδοχείο του Αμυνταίου Φλώρινας με στόχο την προώθηση ανθελληνικών θέσεων με τις οποίες αμφισβητείται η ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και η ιστορία της.

Η εν λόγω «μουσική» εκδήλωση δεν διαφέρει σε τίποτα με όλες τις προγενέστερες, αφού υπό τον μανδύα του «πολιτιστικού» στοιχείου προωθούνται αλυτρωτικές θέσεις, με τις οποίες «αποδεικνύεται η ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας, ταυτότητας και μειονότητας».


Επιπλέον, ο ίδιος «σύλλογος» προετοιμάζει τις διεργασίες του επερχόμενου συνεδρίου που θα λάβει χώρα τον Νοέμβριο, πάλι στην πόλη της Φλώρινας, στο οποίο θα διερευνηθεί η δυνατότητα καθόδου στις εθνικές εκλογές. Είναι δεδομένο πως η συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε η μνημονιακή κυβέρνηση όχι μόνο δεν αποτελεί εθνικά συμφέρουσα λύση, αλλά προάγγελο δυσάρεστων εξελίξεων, καθώς οι Σκοπιανοί παίρνουν το «πράσινο φως» για να αμφισβητούν και επί ελληνικού εδάφους την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας υπό την πλήρη ασυλία και κάλυψη από το «δημοκρατικό» καθεστώς.

Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες πατριώτες το Σάββατο 20/10 στις 18:00 έξω από το ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» στον Αγ. Παντελεήμονα Φλώρινας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι στην ανθελληνική δράση των φιλοσκοπιανών και των πρακτόρων τους, διατρανώνοντας πως η προκλητική ανοχή που επιδεικνύει το σάπιο κράτος του μνημονίου απέναντι στους σφετεριστές της ιστορίας μας δε θα μείνει αναπάντητη.