ΦΛΩΡΙΝΑ Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Πίτας στο Λέχοβο… (ΒΙΝΤΕΟ) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Πίτας στο Λέχοβο… (ΒΙΝΤΕΟ)

.

.

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Πίτας στο Λέχοβο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις νοστιμότατες πίτες απόλαυσαν οι δεκάδες κάτοικοι και επισκέπτες που βρέθηκαν στην Τ.Κ. Λεχόβου του Δ. Αμυνταίου, το βράδυ του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου.
 

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


  Η εκδήλωση – θεσμός για την περιοχή που πραγματοποιείται για άλλη μια χρονιά από τον δραστήριο Ενωτικό Σύλλογο Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» σε συνεργασία με τις γυναίκες του χωριού, οι οποίες προσέφεραν στους επισκέπτες δεκάδες παραδοσιακές κάθε λογής νοστιμότατες πίτες που έφτιαξαν με μεράκι και με αγνά ντόπια υλικά.


  Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών, Βαγγέλης Στεφανίδης ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και εν συνεχεία, χαιρετισμό απεύθυναν ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πέτρος Τόμου.

  Επίσης, στη γιορτή πίτας το παρών έδωσαν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δ. Αμυνταίου, που μαζί με τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Λεχόβου, πέρασαν ένα ξεχωριστό Σαββατιάτικο βράδυ, στην πανέμορφη πλατεία του οικισμού και γλέντησαν με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας.ΠΗΓΗ