ΦΛΩΡΙΝΑ Αυξημένη ζήτηση της έκδοσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης «Γειτονιές της παλιάς Φλώρινας-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Αυξημένη ζήτηση της έκδοσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης «Γειτονιές της παλιάς Φλώρινας-Βίντεο,φώτο

.

.

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

Αυξημένη ζήτηση της έκδοσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης «Γειτονιές της παλιάς Φλώρινας-Βίντεο,φώτο

Αυξημένη είναι η ζήτηση του βιβλίου του Δημήτρη Μεκάση "Γειτονιές της παλιάς Φλώρινας" που εξέδωσε και διανέμει δωρεάν η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Φλώρινας “Βασιλικής Πιτόσκα”.
Όπως ανέφερε η προϊσταμένη της Βιβλιοθήκης, Βαρβάρα Αθανασιάδου, η ζήτηση είναι και από Φλωρινιώτες του εξωτερικού, αλλά και άλλων πόλεων της χώρας.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Το βιβλίο είναι σε επιμέλεια Κωνσταντίνας Καραμπατάκη – Τζιάτζιου και διατίθεται στο κοινό από τα κεντρικά γραφεία της Βιβλιοθήκης (πάνω από το Ωδείο) και κατά τις ώρες 10.00 έως 14.00.
Να σημειωθεί πως ένας από τους βασικούς στόχους της Βιβλιοθήκης είναι το να εκδίδει ειδικά Φλωρινιώτες συγγραφείς και θέματα σχετικά με τη Φλώρινα και τη Δυτική Μακεδονία για να εμπλουτίζει τη συλλογή της, όπως ανέφερε η κα Αθανασιάδου.