ΦΛΩΡΙΝΑ Ημερήσιο σεμινάριο Διάθλου απο την ΕΟΧΑ στην Φλώρινα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ημερήσιο σεμινάριο Διάθλου απο την ΕΟΧΑ στην Φλώρινα

.

.

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Ημερήσιο σεμινάριο Διάθλου απο την ΕΟΧΑ στην Φλώρινα

Σεμινάριο Διάθλου (άθλημα σκοποβολής+Χιονοδρόμησης) οργάνωσε η ΕΟΧΑ σε συνεργασία με τον ΑΟΦ, την Κυριακή 14/10/2018 στην Φλώρινα.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΤο Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας φρόντισε για την ύπαρξη ασφαλούς χώρου σκόπευσης (πεδίο βολής Ν.Φλώρινας) ενώ ο εξοπλισμός -όπλα διάθλου, σφαίρες- διατέθηκαν απο την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων. Την επιμέλεια όλης της δράσης είχε ο ομοσπονδιακός προπονητής Διάθλου Ξάνθης Κυριάκος και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σκι Δρόμων Αντοχής Τίτας Χρήστος, ενώ 16 αθλητές του ομίλου  -που πληρούσαν  ηλικιακά τις προϋποθέσεις- δοκίμασαν τις ικανότητές τους στην σκοποβολή.
Το Δ.Σ του ΑΟΦ ευχαριστεί την ΕΟΧΑ για την πρωτοβουλία, καθώς και τον Διοικητή του 1ου Συντάγματος Πεζικού Φλώρινας Συνταγματάρχη κο Παναγιώτη Καρατζά, για την άμεση απόκριση στο αίτημα διάθεσης του πεδίου βολής.
Official site aof: www.aoflor.gr
Το Δ.Σ