ΦΛΩΡΙΝΑ «Απόβαση του ΟΞΙΦ στα Γιάννενα» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: «Απόβαση του ΟΞΙΦ στα Γιάννενα»

.

.

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

«Απόβαση του ΟΞΙΦ στα Γιάννενα»

Με 50 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας στο Κύπελλο Ελλάδος Εφήβων – Νεανίδων και στο Kids Cup Vol.2 το περασμένο σ/κ στα Γιάννενα.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΕίχε, μάλιστα, παρουσία στα 5 από τα 6 βάθρα με σχεδόν καθολική παρουσία στο ξίφος μονομαχίας εφήβων με 5 ξιφομάχους στην 1η 8άδα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα είχαν ως εξής: Κύπελλο Εφήβων: Ντώνος Μ. 2ος – Χατζητύπης Φ. 3ος – Ρασπόπτσης Α. 5ος – Τράιτσης Γ. 6ος – Γιαννάκης Δ. 8ος Κύπελλο Νεανίδων: Ταρενίδου Α. 9η. Kids Cup -14 Αγόρια: Μαυρομμάτης Α. 2ος – Αιβαλιώτης Α. - 9ος Τσώκας Β. 13ος  Kids Cup -14 Κορίτσια: Τράιτση Β. 3η – Αντωνιάδου Θ. 5η – Καράτζα Κ. 6η – Σταυρίδου Α. 8η  Kids Cup -11 Αγόρια: Κίμες Α. 3ος – Τσουρλίνης Ι. 3ος – Βέλιος Α. 9ος Kids Cup -11 Κορίτσια: Παυλίδου Ι-Χ 1η – Αιβαλιώτη Κ. 5η – Ρασπόπτση Ν. 7η  Πλήρες φωτογραφικό υλικό / Βίντεο στο : http://okoytsompolis.gr  Κατά την διάρκεια των Απονομών ο Οργανωτής Σύλλογος ΠΑΣ Γιάννενα τίμησε των Πρωταθλητή του ΟΞΙΦ Τσώκα Αστέριο για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στο Άθλημα. Το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια τον ΠΑΣ Γιάννενα για την φιλοξενία και το επίπεδο των Αγώνων καθώς και για την εμπιστοσύνη του στο Πρόγραμμα Stand&Fence του ΟΞΙΦ. Ταυτόχρονα, στην Αγία Βαρβάρα στην Αθήνα η ομάδα του Ξίφους Ασκήσεως συμμετείχε στο Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων που διοργανώθηκε εκεί από τον ΑΟΞ Αιγάλεω. Αναλυτικά τα αποτελέσματα είχαν ως εξής: Κύπελλο Εφήβων: Μοσχόπουλος Δ. 5ος – Σαχινίδης Δ. 8ος – Κούλης Α. 9ος  Κύπελλο Νεανίδων: Ζωγράφου Δ. 5η – Αλεξοπούλου Α. 10η Όλα τα αποτελέσματα στο : www.fencingworldwide.com Το ερχόμενο Π/Σ/Κ ο ΟΞΙΦ υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και της ΕΟΞ, διοργανώνει στο Περίπτερο 4 της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη το 9ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων στο Ξίφος Ασκήσεως με την συμμετοχή 106 αθλητών και 23 ομάδων από 19 χώρες και το 4ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 με την συμμετοχή 85 αθλητών και αθλητριών από 6 χώρες. Πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ των Αγώνων θα είναι online στην Σελίδα του ΟΞΙΦ στο FB και όλα τα αποτελέσματα στο : www.fencingworldwide.com   
Από το Δ.Σ.