ΦΛΩΡΙΝΑ Η αναμέτρηση (του Γραμματικού) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Η αναμέτρηση (του Γραμματικού)

.

.

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018

Η αναμέτρηση (του Γραμματικού)

Πριν πολλά χρόνια ζούσε ένας Παντοδύναμος άντρας, ήταν τόσο δυνατός που τσάκιζε τα σίδερα σαν ξερά φύλλα, σταματούσε τα τρένα και γκρέμιζε βουνά!

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η δύναμη του ήταν γνωστή σε όλη την χώρα δεν μπορούσε κανείς να αναμετρηθεί μαζί του, μια μέρα ένας λεπτοκαμωμένος Γραμματικός τον επισκέφτηκε και του είπε: Εσύ είσαι ο Παντοδύναμος, αν ναι θέλω να αναμετρηθώ μαζί σου.
Ο Παντοδύναμος άντρας έβαλε τα γέλια και του είπε: Πες μου με ποιόν τρόπο θέλεις, αλλά να ξέρεις αν φυσήξω θα σε ρίξω.
Ο Γραμματικός του είπε: Θα φτιάξουμε από μια τσιμεντένια μπάλα ο καθένας, θα είναι τόσο μεγάλη που με δυσκολία θα την σηκώσουμε όποιος την σηκώσει θα είναι και ο νικητής.
Ο Παντοδύναμος έφτιαξε μια μπάλα τόσο μεγάλη και βαριά που όταν ήρθε η ώρα να την σηκώσει δεν τα κατάφερε, υπερεκτίμησε τις ικανότητες του.
Ο Γραμματικός έφτιαξε μια μικρή μπάλα που με σχετική ευκολία την σήκωσε, ο Παντοδύναμος υποκλίθηκε μπροστά του και είπε: Χωρίς μυαλό η δύναμη δεν μετράει, από σήμερα εσύ θα είσαι το μυαλό μου και εγώ η δύναμη σου.-

Κεντρική ιδέα: Η δύναμη είναι άχρηστη χωρίς την εξυπνάδα.