ΦΛΩΡΙΝΑ Εξαιρετική η παρουσία του ΣΟΧ Φλώρινας στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ατομικού Χρονομέτρου Βορείου Ελλάδος - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Εξαιρετική η παρουσία του ΣΟΧ Φλώρινας στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ατομικού Χρονομέτρου Βορείου Ελλάδος

.

.

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018

Εξαιρετική η παρουσία του ΣΟΧ Φλώρινας στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ατομικού Χρονομέτρου Βορείου Ελλάδος

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας (Σ.Ο.Χ  Φλώρινας) συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Βορείου Ελλάδος – Ατομικό Χρονόμετρο που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Βορείου Ελλάδος στην περιοχή Μυρωδάτου Ξάνθης στην Ξάνθη.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Οι αθλητές των miniμικρών Γιάννης Μούτσιος και Κατερίνα Σβάρνα “κυνήγησαν” τον χρόνο σε μια ασφάλτινη διαδρομή  μήκους 3km,καταλαμβάνοντας την 9η και 5η θέση αντίστοιχα.
Στην κατηγορία των miniμεγάλων ο Δούκας Χρίστος σε μια άριστη “κούρσα” κατέλαβε την 5η θέση καλύπτοντας την διαδρομή των 4kmσε χρόνο 8min42sec..
Δυναμικότατη ήταν και η προσπάθεια στην κατηγορία των παίδων του Γιώργου Τραΐτση, ο οποίος κάλυψε την απόσταση των 12kmσε χρόνο 19min28secκατακτώντας την 6η θέση.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο:https://www.facebook.com/%CE%95%CE%A0%CE%A3%CE%9C%CE%91%CE%98-212976898731573/

Με τα αποτελέσματα αυτά η ομάδα αγωνιστικής ποδηλασίας του ΣΟΧ βελτιώνει σημαντικά την βαθμολογική της θέση στην κατάταξη της Ελληνική Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, έχοντας καταφέρει στο μέγιστο τις προσδοκίες της διοίκησης και των προπονητών του συλλόγου.

Οι προπονήσεις για το τμήμα ποδηλασίας Συλλόγου συνεχίζονται με τετραήμερο εβδομαδιαίο πρόγραμμα το οποίο εξατομικεύεται και τελεί υπό την επίβλεψη των  προπονητών του Συλλόγου.

Όσοι ενδιαφέρονται για νέες έγραφες στο τμήμα ποδηλασίας μπορούν να επικοινωνήσουν με τον προπονητή του συλλόγου κοΓρηγοριαδη Γιάννη στο 6987819827 ή στην γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939, 6944 770978 ή μέσω e-mailsoch_flo@cyta.gr
Για το Δ.Σ.
Λάζαρος Χ. Καράντζας
Πρόεδρος Σ.Ο.Χ. Φλώρινας