ΦΛΩΡΙΝΑ Συγχαρητήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Συγχαρητήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

.

.

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018

Συγχαρητήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΙΡΟΣ ΣΤΕΜε αφορμή την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας των βάσεων για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, αποτέλεσμα της υπομονής, της προσήλωσης και της επιμονής σας στα όνειρα και τους στόχους σας, είναι η αφετηρία ενός νέου σημαντικού κύκλου στη ζωή σας και βασικό σκαλοπάτι για την προσωπική και επαγγελματική σας ανέλιξη. Εύχομαι σε όλους σας από τα βάθη της καρδιάς μου καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία. Συγχαρητήρια όμως δικαιούνται και οι καθηγητές και οι γονείς των νέων φοιτητών και φοιτητριών οι οποίοι, πολλές φορές με προσωπικές θυσίες, στήριξαν και θα στηρίζουν πάντα τα όνειρα των παιδιών, συνεισφέροντας τα μέγιστα στη διαμόρφωση του υπόβαθρου αυτής της επιτυχίας.

Σε όσους δεν τα κατάφεραν, θα ήθελα όπως πάντα να υπενθυμίσω πως οι Πανελλήνιες δεν αποτελούν μονόδρομο για την κοινωνική σας καταξίωση και την επιτυχία. Η ζωή είναι μπροστά σας, γεμάτη επιλογές και ευκαιρίες, αρκεί να τις εντοπίσετε και να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους!Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

Στέφανος Μπίρος