ΦΛΩΡΙΝΑ Λαμπρός εορτασμός της Παναγίας στην Κλαδοράχη-Φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Λαμπρός εορτασμός της Παναγίας στην Κλαδοράχη-Φώτο

.

.

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

Λαμπρός εορτασμός της Παναγίας στην Κλαδοράχη-Φώτο

Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών και σε κλίμα λαμπρότητας πραγματοποιούνται και φέτος οι εκδηλώσεις στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλαδοράχης.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΟ εορτασμός της Παναγίας ξεκίνησε το απόγευμα με τον μικρό εσπερινό στο Ναό του Αγίου Προκοπίου. Ακολούθως, με πεζοπορία, η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Θεραπεύτριας οδηγήθηκε στη Μονή, όπου ακολούθησε μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Μητροπολίτη κ. Θεοκλήτου, ο οποίος πλαισιώθηκε από ιερείς της Μητροπόλεως.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει αγρυπνία στις 11.00 μ.μ. και αύριο, ανήμερα της Παναγίας, όρθρο και Αρχιερατικὴ Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτου κ. Θεοκλήτου στις 7.00 το πρωί και στις 6:30 το απόγευμα εσπερινὸ και κτητορικό μνημόσυνο χοροστατούντος του Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ.