ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» διοργανώνει και φέτος πολιτιστικές εκδηλώσεις. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» διοργανώνει και φέτος πολιτιστικές εκδηλώσεις.

.

.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» διοργανώνει και φέτος πολιτιστικές εκδηλώσεις.

18-19-20-21-22 Ιουλίου Εκδηλώσεις Προφήτη Ηλία
Αδελφοποίηση με  Κρήτη  στις 19 Ιουλίου
Ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» διοργανώνει και φέτος πολιτιστικές εκδηλώσεις  προς τιμή του Προφήτη Ηλία  με πλούσιο καλλιτεχνικό και παραδοσιακό πρόγραμμα.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο
Τετάρτη 18 Ιουλίου- Στον λόφο του Προφήτη Ηλία στο Λέχοβο, στις 9 :30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί λαϊκορεμπέτικη  βραδιά. ενώ θα προηγηθεί ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα από την χορωδία της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Λεχόβου.

Πέμπτη  19 Ιουλίου- στον λόφο του Προφήτη Ηλία στο Λέχοβο, στις 9 το βράδυ, διοργανώνεται το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και στην συνέχεια θα ακολουθήσει  γλέντι με τον «Ζιάκο Γιάννη και την Ζέτα Λένα»
Παρασκευή 20 Ιουλίου- στο κέντρο του χωριού και κάτω από τα δύο αιωνόβια πλατάνια δίπλα στα κρυστάλλινα και δροσερά νερά, στις  10 το βράδυ,  θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι με  την Λεχοβίτικη κομπανία και Κρητικό μουσικό Σχήμα.
Σάββατο 21 Ιουλίου – ΕΚΛΛΗΣΙΑ Αγίου Δημητρίου το απόγευμα μετά τον εσπερινό θα ακολουΘήσει κήρυγμα από τον γέροντα Βενέδικτο από τη Νέα Σκήτη Αγίου Όρους
Κυριακή 22 Ιουλίου- εκδήλωση μνήμης για το Ολοκαύτωμα του Λεχόβου
Το απόγευμα στις  7 η ώρα στην πλατεία του Λεχόβου εκδήλωση με κλόουν για τους μικρούς μας φίλους.