ΦΛΩΡΙΝΑ Την παραίτηση Θεοδωρίδη ζητά η αντιπολίτευση - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Την παραίτηση Θεοδωρίδη ζητά η αντιπολίτευση

.

.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Την παραίτηση Θεοδωρίδη ζητά η αντιπολίτευση

 Με αφορμή τον απολογισμό πεπραγμένων του 2017 που πραγματοποιήθηκε την 09 Ιουλ 2018 στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου οφείλουμε όπως  το κάνουμε συνέχεια , να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας για τα προβλήματα και τα σοβαρά θέματα που απασχολούν αυτή την περίοδο .ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η Διοίκηση του κ. Θεοδωρίδη  συμπλήρωσε σχεδόν μια τετραετία.
Δυστυχώς στον απολογισμό δεν είχε να παρουσιάσει κανένα μεγάλο έργο παρά μόνο το έργο των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης Κέλης και Αγ. Παντελεήμονα  , έργα που ξεκίνησαν προ ημερών.

Αντίθετα στην χρονιά που πέρασε συνέβησαν γεγονότα που θα μας κάνουν να θυμόμαστε τον κ. Θεοδωρίδη για πάντα όπως:
,
      Απένταξη του μεγαλύτερου έργου , αυτό του βιολογικού καθαρισμού των κοινοτήτων του πρώην Δήμου Φιλώτα 21.000.000 Ε.  Οι συνέπειες αυτής ανικανότητας του δημάρχου είναι καταστροφικές για τον Δήμο μας, καθώς  εκτός των άλλων , ρυπαίνεται η λίμνη Βεγορίτιδα με αποτέλεσμα να απαγορευθεί με οδηγία του κράτους η αλιεία και η κολύμβηση , για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια πλήττοντας πολλές από τις επαγγελματικές δραστηριότητες των κατοίκων .

     Η απραξία τους  , η μη προνοητικότητα  τους  και η ανικανότητα στην οργάνωση και την πρόληψη δημιούργησε μία αμφίβολη κατάσταση σχετικά με την απρόσκοπτη λειτουργία της τηλεθέρμανσης  με αποτέλεσμα 4000 νοικοκυριά να ανησυχούν , για το αν θα έχουνε τηλεθέρμανση την τρέχουσα  χειμερινή περίοδο.
Γιατί κ. Θεοδωρίδη ?  είχατε τέσσερα χρόνια να κατασκευάσετε το έργο της αυτονομίας της τηλεθέρμανσης  , όταν και λεφτά για την μελέτη σας αφήσαμε και 4.500.000 Ε στα ταμεία της ΔΕΤΕΠΑ.

Για τους παραπάνω σοβαρότατους λόγους πρέπει κ. Δήμαρχε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ  για να μπορέσει αυτός ο τόπος επιτέλους να βγει από την ομηρία που τον κρατάτε, επειδή είστε κολλημένος  με την καρέκλα εδώ και 35 χρόνια.