ΦΛΩΡΙΝΑ Ραντεβού αύριο το πρωί στον ΕΛΓΑ δίνουν αγρότες από Ημαθία, Πέλλα και Φλώρινα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ραντεβού αύριο το πρωί στον ΕΛΓΑ δίνουν αγρότες από Ημαθία, Πέλλα και Φλώρινα

.

.

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Ραντεβού αύριο το πρωί στον ΕΛΓΑ δίνουν αγρότες από Ημαθία, Πέλλα και Φλώρινα

Για τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις
Ραντεβού μπροστά στα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Βέροια, έδωσαν οι αγρότες της Ημαθίας, της Πέλλας και της Φλώρινας για αύριο Τετάρτη στις 10.00 το πρωί για να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν άμεσα καταγραφή ζημιών και αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις που κατέστρεψαν τις παραγωγές.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η απόφαση ελήφθη χθες το απόγευμα στη συνάντηση που είχαν οι αγρότες στην Ελιά, στη Βέροια, παρουσία εκπροσώπων συλλόγων και από τους τρεις Νομούς.
Ακολούθησε συνέντευξη Τύπου. Παρόντες ήταν από την Ημαθία ο Τάσος Χαλκίδης και ο Θόδωρος Παπακωνσταντίνου καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου «Μαρίνος Αντύπας» Δημήτρης Τσολάκος, ο Χρήστος Καμτσής από τον σύλλογο «Πρόοδος» της Πέλλας και η Δαμιαντούλα Κρητικού από τον Σύλλογο Αμυνταίου.
Οι επόμενες κινήσεις αφορούν συναντήσεις με τους αντιπεριφερειάρχες των τριών Νομών ενώ θα επιδιώξουν να έρθουν σε επαφή και να θέσουν τα προβλήματά τους και στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

ΠΗΓΗ