ΦΛΩΡΙΝΑ Συγχαρητήριο του Ωδείου Φλώρινας προς τους αποφοίτους - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Συγχαρητήριο του Ωδείου Φλώρινας προς τους αποφοίτους

.

.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Συγχαρητήριο του Ωδείου Φλώρινας προς τους αποφοίτους

Αποτέλεσμα εικόνας για ωδειο Ï†Î»Ï‰ÏÎ¹Î½Î±Ï‚Η Διεύθυνση του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  και του Παραρτήματος Αμυνταίου, επιθυμεί να συγχαρεί τους ακόλουθους σπουδαστές για την επιτυχία τους στις πρόσφατες εξετάσεις  για την απόκτηση Απολυτηρίου Τίτλου Σπουδών, οι οποίες διενεργήθησαν από Επιτροπές εγκεκριμένες από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Μαρία Ξανθοπούλου  – Δίπλωμα Πιάνου

Κωνσταντίνο Αλεξίου, Στέφανο Ζιούρη – Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής

Κοσμά Πασχαλίδη, Γιώργο Πεοβίτη – Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής

Αναστασία Αλεξοπούλου, Μαρία Βλαχοπούλου, Παρασκευά Γέρου,

Σταύρο Παρίση, Ειρήνη Τρικιλίδου  – Πτυχίο Αρμονίας

Παναγιώτα Αθανασίου, Γιώργο Αθανασίου – Πτυχίο Αντίστιξης

Χαρούλα Γκλαβοπούλου – Πτυχίο Φυγής

Τάσο Βαλκάνη – Πτυχίο Ενοργάνωσης

Ευχόμαστε σε όλους καλή μουσική σταδιοδρομία.

Οι Διευθυντές του Ωδείου (Κεντρικού και Παραρτήματος)

Βασίλειος Κίτσος

Γιάννης Παυλίδης

Ευχαριστήριο

Το Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και προσωπικά ο Πρόεδρός του και Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κος Στέφανος Μπίρος, επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους τόσο στην κα Αλεξάνδρα Λιώτση όσο και στον Φ.Σ.Φ. Αριστοτέλης, για την πολύτιμη δωρεά εγχόρδων οργάνων προς το Ωδείο.

Τα δωρηθέντα όργανα καλύπτουν όλο το εύρος των εγχόρδων που αποτελούν μια ορχήστρα (βιολιά, βιόλες, βιολοντσέλα, κοντραμπάσα). Τα όργανα θα χρησιμεύσουν ως δανεικά στους πρώτους μήνες σπουδών σε μελλοντικούς μαθητές του Ωδείου μέχρι αγοράς του προσωπικού τους οργάνου και δωρίζονται σε μια χρονική στιγμή όπου η εξέλιξη της Μαθητικής Ορχήστρας του Ωδείου θα τιμήσει με έργο την προσφορά αυτή.

Ευχαριστίες, επίσης, απευθύνονται στον Φ.Σ.Φ. Αριστοτέλης, για την ευγενική παραχώρηση των ειδικών προθηκών φύλαξης οργάνων στις οποίες φυλάσσονταν έως τώρα στους χώρους του.