ΦΛΩΡΙΝΑ Ξεκίνησαν οι εργασίες για τους αναδασμούς στις Τ.Κ. Αμμοχωρίου και Σιταριάς - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ξεκίνησαν οι εργασίες για τους αναδασμούς στις Τ.Κ. Αμμοχωρίου και Σιταριάς

.

.

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τους αναδασμούς στις Τ.Κ. Αμμοχωρίου και Σιταριάς

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαγωνισμοί για τους αναδασμούς στις Τοπικές Κοινότητες Αμμοχωρίου και Σιταριάς, με ανάδοχο την εταιρεία ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε. η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τις σχετικές εργασίες. Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στις ανωτέρω Τοπικές Κοινότητες, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νου Γέρου, στελεχών της εταιρείας ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε. και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Φλώρινας, κατά τη διάρκεια των οποίων έγινε ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για τις διαδικασίες των αναδασμών, με τους κατοίκους να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη διαδικασία.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Όπως δήλωσε ο κ. Μπίρος: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των εργασιών για τους αναδασμούς στις Τοπικές Κοινότητες Αμμοχωρίου και Σιταριάς. Η έκπτωση δίνει τη δυνατότητα στην Π.Ε. Φλώρινας να εξοικονομήσει πόρους, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για τους αναδασμούς στις Τοπικές Κοινότητες Νεοχωρακίου, Αρμενοχωρίου, Περάσματος και Σκοπιάς. Με τα συγκεκριμένα έργα δρομολογούνται σημαντικές εξελίξεις στον αγροτικό τομέα. Ελπίζουμε να ενταχθεί στο νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) και το αρδευτικό του φράγματος της Τριανταφυλλιάς που, σε συνδυασμό με τους αναδασμούς, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας."

________________________________________
Περιφέρεια Δ.Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας