ΦΛΩΡΙΝΑ Ανακοινώνεται ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 2018 το Ωδείο Φλώρινας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν του ιδρυτικού και σημερινού μέλους του Δ.Σ. του Ωδείου, μαέστρου της Φλώρινας αγαπητού κ. Δημοσθένη (Μίμη) Μούσιου. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ανακοινώνεται ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 2018 το Ωδείο Φλώρινας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν του ιδρυτικού και σημερινού μέλους του Δ.Σ. του Ωδείου, μαέστρου της Φλώρινας αγαπητού κ. Δημοσθένη (Μίμη) Μούσιου.

.

.

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Ανακοινώνεται ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 2018 το Ωδείο Φλώρινας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν του ιδρυτικού και σημερινού μέλους του Δ.Σ. του Ωδείου, μαέστρου της Φλώρινας αγαπητού κ. Δημοσθένη (Μίμη) Μούσιου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ωδειο φλωριναςΣτην εκδήλωση αυτή θα γίνει και η παρουσίαση του τελευταίου χρονικά βιβλίου του 414 σελίδων (του μεγαλύτερου και αξιολογότερου “παιδιού του” όπως ο ίδιος θεωρεί), που  ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με τίτλο: “Τρεις κύκλοι με τετράφωνα χορωδιακά τραγούδια & συνοδεία πιάνου – επεξεργασμένα από το μαέστρο Δημοσθένη (Μίμη) Μούσιο”.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
   Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 ετών από την ίδρυση του Ωδείου, θα πραγματοποιηθεί τιμητική απονομή του βιβλίου-αφιερώματος στους διατελέσαντες Προέδρους του Νομαρχιακού Ωδείου Φλώρινας και τώρα Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για την προσφορά και τη συμβολή τους στη εύρυθμη λειτουργία του Ωδείου.
    Η ημερομηνία πραγματοποίησης και το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν εγκαίρως. 


Ο Πρόεδρος του Ωδείου Φλώρινας Περ. Δυτ. Μακεδονίας
Στέφανος Μπίρος
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Φλώρινας