ΦΛΩΡΙΝΑ Την Τετάρτη στη Φλώρινα το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Την Τετάρτη στη Φλώρινα το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

.

.

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Την Τετάρτη στη Φλώρινα το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Όπως έγινε γνωστό, μέσω αφίσας που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, την προσεχή Τετάρτη 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί και στη Φλώρινα συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Ο χώρος που έχει επιλεγεί είναι η κεντρική πλατεία Γεωργίου Μόδη και ώρα έναρξης 19:30. Ωστόσο, παραμένουν ακόμα άγνωστες λεπτομέρειες, όπως τα ονόματα των ομιλητών.

Αντίστοιχα συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν σε 12 ακόμα πόλεις της Μακεδονίας και τη διοργάνωση τους έχει αναλάβει η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

«Στις συγκεντρώσεις της 6ης Ιουνίου οι πολίτες καλούνται να προσέλθουν κρατώντας την ελληνική σημαία. Ακραία πρόσωπα και συμπεριφορές δεν έχουν θέση στους αγώνες για τη Μακεδονία. Εγγυητές της ακεραιότητας των συγκεντρώσεων είναι οι ίδιοι οι πολίτες», αναφέρουν οι διοργανωτές.

«Το απόγευμα της 6ης Ιουνίου ο ελληνικός λαός θα επαναλάβει προς τους εντολοδόχους του την ξεκάθαρη βούλησή του για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Το ιερό όνομα της Μακεδονίας δεν πωλείται. Η τρισχιλιόχρονη ιστορία της δεν παραγράφεται. Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του αγνοούν παντελώς τη φωνή των δύο εκατομμυρίων Ελλήνων που διαδήλωσαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Αγνοούν παντελώς τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού που διαφωνεί με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο γειτονικό κρατίδιο. Το απόγευμα της 6ης Ιουνίου οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών που θα διαδηλώσουν στις κεντρικές πλατείες πόλεων της Μακεδονίας θα υπενθυμίσουν στον Αλέξη Τσίπρα και το πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι οφείλουν να εφαρμόζουν τη βούληση των πολλών. Εάν ο πρωθυπουργός θέλει να λειτουργεί δημοκρατικά και αμφισβητεί ότι η πλειοψηφία των πολιτών είναι αποφασισμένη να προασπιστεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας υποχρεούται να διεξαγάγει δημοψήφισμα. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ