ΦΛΩΡΙΝΑ Το μεγάλο συλλαλητήριο στη Φλώρινα για τη Μακεδονία-βίντεο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Το μεγάλο συλλαλητήριο στη Φλώρινα για τη Μακεδονία-βίντεο

.

.

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Το μεγάλο συλλαλητήριο στη Φλώρινα για τη Μακεδονία-βίντεο

Χιλιάδες κάτοικοι της Φλώρινας έδωσαν βροντερό παρών στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον πεζόδρομο της πόλης.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, οι πολίτες εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στο κρατίδιο των Σκοπίων.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του «Αριστοτέλη» Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος, ενώ συντονιστής του συλλαλητηρίου ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος, ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αμυνταίου Γιάννης Νάτσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας π. Σωτήριος Παρδάλης, η Αλεξάνδρα Βακιτσίδου και ο Νικόλαος Κατσάκης από την Αυστραλία και ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Δαμιανός Βασιλειάδης.