ΦΛΩΡΙΝΑ Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαβίδ στην Κέλλη Φλώρινας (ΦΩΤΟ) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαβίδ στην Κέλλη Φλώρινας (ΦΩΤΟ)

.

.

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαβίδ στην Κέλλη Φλώρινας (ΦΩΤΟ)

kellh florinas 18Φωτορεπορτάζ | Νίκος Κωνσταντινίδης

Υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Δαυίδ του Γέροντος του εν Ευβοία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου στον περικαλλή Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην ορεινή Κέλλη Φλώρινας.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Το Ιερό Λείψανο μετέφερε από την Ιερά Μονή του Οσίου Δαβίδ ο μοναχός Δαμασκηνός και το υποδέχτηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος πλαισιωμένος από πλειάδα κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στη συνέχεια τελέστηκε αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του οικείου Ποιμενάρχη, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στον τιμώμενο Άγιο και στη δύναμη που έχουν τα Ιερά Λείψανα των Αγίων μας. Συνεχάρη θερμά για την πρωτοβουλία του τον εφημέριο της κοινότητας π. Χρήστο Κεμανετζίδη, ο οποίος πράττει τα μέγιστα για τους ενορίτες του.

Ακολούθησε λητή και αρτοκλασία υπερ υγείας των κατοίκων της περιοχής, παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη, του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Αθανάσιου Τάσκα, ενώ ιδιαίτερη χροιά στις εκδηλώσεις έδωσε η παρουσία του Διοικητή της 9ης Ταξιαρχίας κ. Νικόλαου Κατσικά, ο οποίος εκπροσώπησε τον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού Στρατηγό κ. Δημήτριο Μπίκο, καθώς και του Συνταγματάρχη κ. Παναγιώτη Καρατζά.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή έσπευσε στον Ιερό Ναό ώστε να προσκυνήσει και να λάβει την ευλογία του Οσίου Δαβίδ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: