ΦΛΩΡΙΝΑ Διαγωνισμός φωτογραφίας στο 8ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Διαγωνισμός φωτογραφίας στο 8ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα

.

.

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο 8ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα

Αποτέλεσμα εικόνας για Παμμακεδονικο αντάμωμαΣτις 12-13-14-15 Ιουλίου 2018 ο Π.Σ Σιταριάς Φλώρινας διοργανώνει το 8ο Παμμακεδονικό αντάμωμα στην Σιταριά Φλώρινας όπου αναμένεται να συμμετέχουν 80 Πολιτιστικοί Σύλλογοι το τετραήμερο. Πανδαισία χρωμάτων, δεκάδες χορευτές με παραδοσιακές φορεσιές από κάθε γωνιά της χωράς μας και πλήθος κόσμου θα χρωματίσουν την κεντρική πλατεία του χωριού μας.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις γι’ αυτο και φέτος αποφασίσαμε να διεξάγουμε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το «Παμμακεδονικό Αντάμωμα».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 10 Ιουλίου ημέρα Τρίτη , στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο pammakedoniko.antamoma@gmail.com με θέμα «Διαγωνισμός Φωτογραφίας no2» δίνοντας τα παρακάτω στοιχειά: ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, κινητό και e-mail , είτε μέσω τηλεφώνου καλώντας στο 6971984054(Πρόεδρος Ιωάννου Νικόλαος) δίνοντας τα ίδια στοιχεία.

Προϋποθέσεις-όροι-επεξηγήσεις:

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να παραλάβουν ένα καρτελάκι από το κεντρικό ταμείο της εκδήλωσης την Παρασκευή 13 Ιουλίου έως τις 21:00 όπου θα αναγράφεται το όνομα τους καθώς και η ιδιότητα «Φωτογράφος».
Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να παραδώσουν τουλάχιστον 20 φωτογραφίες εκ των οποίον οι μισές θα είναι πανοραμικές και οι άλλες μισές θα είναι κοντινές-πορτραίτα
Σε κάθε φωτογραφία έπειτα από επεξεργασία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου κάτω δεξιά διακριτικά.
Η αποστολή των φωτογραφιών θα πρέπει να γίνει έως τις 22 Ιουλίου 2018 στο παρακάτω e-mail: pammakedoniko.antamoma@gmail.comμε θέμα «Διαγωνισμός φωτογραφίας no2(ονοματεπώνυμο)»
Μετά την αποστολή τους τα δικαιώματα των φωτογραφιών θα ανήκουν στον Π.Σ Σιταριάς Φλώρινας Νέοι Ορίζοντες για κάθε νόμιμη χρήση.
Η αξιολόγηση των φωτογραφιών θα γίνει από την Λέσχη πολιτισμού το Δ.Σ του Π.Σ Σιταριάς Φλώρινας Νέοι Ορίζοντες.
Το έπαθλο θα είναι τεχνικός εξοπλισμός φωτογράφων αξίας 200 ευρώ.
Όλοι ο φωτογράφοι θα έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν πιστοποιητικό για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό Φωτογραφίας. Έπειτα από την δήλωση συμμετοχής τους , οι φωτογράφοι θα παραλάβουν ίδια ώρα και μέρα ένα έγγραφο με τεχνικές πληροφορίες και επεξηγήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Καλή αντάμωση.

Το Δ.Σ του Συλλόγου

 Tags : Νέοι Ορίζοντες Σιταριάς, Παμμακεδονικό Αντάμωμα