ΦΛΩΡΙΝΑ Δημιουργία τουριστικού πακέτου από την Φλώρινα προς την Πάφο και αντίστροφα. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Δημιουργία τουριστικού πακέτου από την Φλώρινα προς την Πάφο και αντίστροφα.

.

.

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Δημιουργία τουριστικού πακέτου από την Φλώρινα προς την Πάφο και αντίστροφα.

Μετά την επιτυχημένη επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου μας στην Πάφο συναποφασίστηκε η δημιουργία τουριστικού πακέτου από την Φλώρινα προς την Πάφο και αντίστροφα. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και ο θρησκευτικός τουρισμός.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΠιστεύουμε ότι ανάλογες ενέργειες ενδυναμώνουν την τοπική οικονομία και αναδεικνύουν την περιοχή μας ως τουριστικό προορισμό. Επίσης, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου μας επισκέφθηκαν μεγάλα τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης και συζητήθηκε η δικτύωση με τουριστικό προορισμό την ΠΕ Φλώρινας.

Για τους παραπάνω λόγους προσκαλούμε τα ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικά πρακτορεία και άλλες επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού της ΠΕ Φλώρινας, σε συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φλώρινας (Μεγαρόβου 15) την Τετάρτη 30/ 05/ 2018 και ώρα 7.00 το απόγευμα με θέμα: ‘’Η τουριστική δικτύωση της Π.Ε. Φλώρινας’’.
Η παρουσία όλων των ενδιαφερομένων στον τομέα του τουρισμού κρίνεται απαραίτητη λόγω των νέων δεδομένων που διαμορφώνονται στην περιοχή μας.

Φλώρινα, 25/05/2018
Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ