ΦΛΩΡΙΝΑ Το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου στη χορωδιακή συνάντηση μουσικών σχολείων Δυτικής Μακεδονίας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου στη χορωδιακή συνάντηση μουσικών σχολείων Δυτικής Μακεδονίας

.

.

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου στη χορωδιακή συνάντηση μουσικών σχολείων Δυτικής Μακεδονίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 13/05 και ώρα 19.00 μ.μ. στην κατάμεστη από μαθητές και γονείς αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Παντελίδη», η χορωδιακή συνάντηση των τεσσάρων Μουσικών Σχολείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου με τα Μουσικά Σχολεία Καστοριάς, Πτολεμαΐδας και Σιάτιστας, έδωσε το δικό του παρόν στη γιορτή της μητέρας, εκδήλωση που διοργάνωση ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Πτολεμαΐδας «Ο Σωτήρας».

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στα παιδιά των τεσσάρων σχολείων που συμμετείχαν. Ειδικότερα, η Δ/νση του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου, συγχαίρει τους υπεύθυνους καθηγητές του μουσικού σχήματος που εμφανίστηκε, την κα Ήλκου Θωμαή για την προετοιμασία της χορωδίας και τον κο Παπακρασά Γιάννη για τη διεύθυνση της ορχήστρας.