ΦΛΩΡΙΝΑ Με έξι αθλητές η ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΉ Αθλητική Λέσχη Φλώρινας, - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Με έξι αθλητές η ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΉ Αθλητική Λέσχη Φλώρινας,

.

.

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Με έξι αθλητές η ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΉ Αθλητική Λέσχη Φλώρινας,

Στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Πρακτικής Σκοποβολής, την 26 και 27 Μαΐου 2018, ο Σύλλογος Καταδρομέων Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε διήμερο αγώνα Level ΙΙΙ, στο σκοπευτήριο Πενταλόφου. Η Λέσχη μας εκπροσωπήθηκε με έξι αθλητές οι οποίοι σε συνέχεια των άψογων εμφανίσεων τους ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους. ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
 Συγκεκριμένα, ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας ο οποίος αγωνίστηκε στην νέα κατηγορίατηςΠρακτικήςΣκοποβολής, PRODUCTIONOPTICSκατέλαβε την 1η θέση.
Ο Θανάσης ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ο οποίος αγωνίζεται από την αρχή της χρονιάς στην μεγάλη κατηγορία της PRODUCTIONμε μια εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε την 2η θέση, ενώ η ομάδα της ΣΑΛΦ, στην ίδια κατηγορία με τους ΚΑΤΣΟΥΤΑ, ΜΑΡΓΑΡΗ, ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ και ΧΑΤΖΗΛΙΑκατέλαβε την 2η θέση. Την αποστολή συμπλήρωσε ο ΡΟΖΑΣ Κωνσταντίνος ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία STANDARD και κατέλαβε την 18η θέση.
Iδιαίτερη τιμή επιφύλαξε στον Θανάση ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ο Πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου, Υπ/γοςε.α. ΣΟΥΛΗΣ Γεώργιος, ο οποίος τον τίμησε για τις επιδόσεις του στην Πρακτική Σκοποβολή και έκανε ξεχωριστή αναφορά για το ήθος και τον χαρακτήρα του. Η αποδοχή και οι εκδηλώσεις αγάπης του συνόλου των αθλητών και των παραγόντων που συμμετείχαν στον αγώνα,εμπλούτισαν την ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα με αίσθημα υπερηφάνειας και συγκίνησης.
Για το Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
https://salflorinas.blogspot.com/