ΦΛΩΡΙΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΧ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΟ ΔΗΜ. ΑΛΣΟΣ ΣΥΚΕΩΝ – ΚΥΠΕΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΧ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΟ ΔΗΜ. ΑΛΣΟΣ ΣΥΚΕΩΝ – ΚΥΠΕΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

.

.

Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΧ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΟ ΔΗΜ. ΑΛΣΟΣ ΣΥΚΕΩΝ – ΚΥΠΕΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 Δεκάδες λάτρεις του ποδηλάτου και ειδικά της ορεινής ποδηλασίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.) που σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου Νεάπολης-Συκεών (ΚΕΥΝΣ) και του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου (ΒΑΟ) διοργάνωσαν τον 4ο Λαϊκό Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας αλλά και επίσημους αγώνες του Κυπέλου Βορείου Ελλάδος της ΕΠΣΜΑΘ στις κατηγορίες παίδων, παμπαίδων, κορασίδων, παγκορασίδων και μίνι. Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές του Συλλόγου Δούκας Χρίστος, Δούκα Γεωργία, Σβάρνα Αικατερίνη και Τραϊτσης Γεώργιος.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Ο ΣΟΧ Φλώρινας χάρη στο υψηλό τεχνικό επίπεδό κατάφερε να έχει άριστα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχε σε έναν αγώνα με πολύ απαιτητική διαδρομή, σχεδιασμένη στο πανέμορφό άλσος της Νεάπολης. Σε μια εξαιρετικά τεχνική διαδρομή και έντονο συναγωνισμό οι αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας χάρηκαν έναν όμορφο αγώνα με άριστες καιρικές συνθήκες. Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά με την Δούκα να ανεβαίνει για άλλη μια φορά στην 3η θέση του βάθρου (mini μεγάλα κορίτσια), τον Τραίτση στην 5η θέση των παίδων και τον Χ. Δουκα επίσης στην 5η θέση (mini μεγάλα αγόρια). Πολύ καλό ήταν και το αποτέλεσμα της Αικ. Σβάρνα που τερμάτισε 11η στην κατηγορία mini μικρά κορίτσια.Σε πολύ καλό στάδιο βρίσκονται και όλες οι προετοιμασίες για τον αγώνα του Κυπέλου Βορείου Ελλάδας DrosopigiRace Marathon που θα πραγματοποιηθεί στην Φλώρινα την Κυριακή 20 Μαϊου. Τα συνεργεία του Συλλόγου έχουν ξεκινήσει τον καθαρισμό των μονοπατιών και την σήμανση της διαδρομής. Ο ΣΟΧ Φλώρινας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που θέλουν να βοηθήσουν στον αγώνα και τους επαγγελματίες που θέλουν να είναι χορηγοί στην διοργάνωση να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο. Για περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του αγώνα www.drosopigirace.gr και στo facebook www.facebook.com/drosopigi.race.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές, τους γονείς και τον προπονητή τους Μούσιο Νικόλαο θερμά συγχαρητήρια για τα πολύ καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία στους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος που ακολουθούν. Για περισσότερες λεπτομέρειες και αποτελέσματα σχετικά με τους αγώνες :

Αποτελέσματα: ttps://www.facebook.com/ΕΠΣΜΑΘ-212976898731573/

Για το Δ.Σ.


Λάζαρος Χ. Καράντζας
Πρόεδρος Σ.Ο.Χ. Φλώρινας