ΦΛΩΡΙΝΑ Επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Φλώρινας στην Πάφο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Φλώρινας στην Πάφο

.

.

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Φλώρινας στην Πάφο

Μετά από το Σύμφωνο Φιλίας και Συνεργασίας των Επιμελητηρίων Φλώρινας και Πάφου -πριν από τρία χρόνια- και με μετρήσιμα αποτελέσματα στους τομείς της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και της εξωστρέφειας, το Επιμελητήριο μας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Επιμελητήριο Πάφου.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Στόχος της επιχειρηματικής αποστολής είναι η δικτύωση των επιχειρήσεων της Φλώρινας, της Κοζάνης και της Πάφου στον αγροδιατροφικο τομέα, τον τουριστικό και στον γαστρονομικό.
Στην αποστολή συμμετέχουν τρεις βραβευμένοι Σεφ της Π. Ε. Φλώρινας και ένας ζαχαροπλάστης καθώς και 30 επιχειρηματίες από την Π. Ε. Φλώρινας και την Π. Ε. Κοζάνης.
Στόχος είναι η γαστρονομική προώθηση της Δυτικής Μακεδονίας και γι' αυτό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/5/2018 μεγάλη γαστρονομική εκδήλωση με προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις.

Φλώρινα, 10-09-2018
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ