ΦΛΩΡΙΝΑ Η Tιμητική εκδήλωση για τον Άρχοντα Στέφανο Δόντσιο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Η Tιμητική εκδήλωση για τον Άρχοντα Στέφανο Δόντσιο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

.

.

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Η Tιμητική εκδήλωση για τον Άρχοντα Στέφανο Δόντσιο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Τιμητική εκδήλωση για τον Άρχοντα Μουσικοδιδάσκαλο του Οικουμενικού Θρόνου και Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής του Ωδείου Φλώρινας Στέφανο Δόντσιο πραγματοποίησε το Ωδείο Φλώρινας και η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, την Κυριακή 29 Απριλίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Φλώρινας, στα πλαίσια της παρουσίασης του βιβλίου του «Οκτωηχία Χερουβικών».


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας Βασίλης Κίτσος, ενώ για τον συγγραφέα και το έργο του μίλησαν επίσης ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ιωσηφίδης, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνος.

Το βιβλίο παρουσίασε ο Πρωτοψάλτης του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου 40 Εκκλησιών Θεσ/νίκης, Θεολόγος, Καθηγητής της Βυζαντινής Μουσικής και παρουσιαστής εκμπομπών για την εκκλησιαστική μουσική, κ. Πάρης Γκούνας, με τη συμμετοχή της Χορωδίας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ι.Μ. Φλωρίνης «Άγιος Ιωάννης Ο Δαμασκηνός», υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Δόντσιου.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση και φωτογραφίες: