ΦΛΩΡΙΝΑ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας

.

.

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας

Ο Σύνδεσμος μας με τα μέλη  και τους φίλους του, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που προβλέπονται από το καταστατικό του,  ταξίδεψε στο Βελιγράδι , στη Βουδαπέστη και στη Βιέννη . Με την εμπειρία του ταξιδιωτικού γραφείου Maleganeas Travel  περιηγηθήκαμε σε τρεις από τις ομορφότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης σε μια εκδρομή που θα μείνει αξέχαστη σε όσους συμμετείχαν .  

</div>ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Το Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα μέλη του για τη συμμετοχή τους στην  εκδρομή και όλους τους φίλους που συμμετείχαν σε αυτήν . Επίσης εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες στο ταξιδιωτικό γραφείο Maleganeas Travel  για την άψογη οργάνωση της εκδρομής και τις διευκολύνσεις που μας παρείχε κατά τη διάρκεια της. Ανανεώνουμε το ραντεβού  μας  για την επόμενη εξόρμηση μας.

 
                                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΩΜΑΣ                 ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ