ΦΛΩΡΙΝΑ Αιτήσεις για τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης μας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Αιτήσεις για τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης μας

.

.

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Αιτήσεις για τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης μας

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε επί σειρά ετών Λειτουργεί η Κατασκήνωση της Μητρόπολης μας στο χωριό Πρώτη Φλωρίνης. Πολλοί από εσάς πιθανόν να ήσασταν κατασκηνωτές ή ακόμη και να βοηθήσατε ως στελέχη.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

 Η μέχρι σήμερα ανταπόκρισή σας με το να επιτρέπετε την συμμετοχή των παιδιών σας στην κατασκήνωση αποτελεί την αποδοχή από μέρους σας της πρόσκλησης της τοπικής μας Εκκλησίας να γνωρίσουν μέσα από το παιχνίδι, τη διασκέδαση και άλλες πολλές δραστηριότητες τον εαυτό τους, την πίστη τους κ.ά. Αυτό το γεγονός είναι που μας χαροποιεί ιδιαιτέρως και μας δίνει θάρρος να τολμήσουμε και φέτος να την διοργανώσουμε για μία ακόμη φορά παρόλα τα οικονομικά προβλήματα.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι για το φετινό καλοκαίρι και οι τιμές συμμετοχής φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:
Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΙΜΗ (€)
Α' 18/6 - 22/6 Αγόρια Γ', Δ' και Ε' Δημοτικού 40,00
Β' 25/6 - 02/7 Κορίτσια Δ', Εκαι Στ' Δημοτικού 60,00
Γ' 02/6 - 12/7 Κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου 90,00
Δ- 12/7 - 19/7 Αγόρια Στ' Δημοτικού, Α' και Β' Γυμνασίου 60,00
Ε' 19/7 - 29/7 Αγόρια Γ' Γυμνασίου και άνω 90,00

Ως τάξη λογίζεται αυτή που θα πάει το παιδί κατά το επόμενο σχολικό έτος (2017-2018).

Επίσης προγραμματίζεται μία ακόμη δράση για παιδιά Α' και Β' Δημοτικού για το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24/6 ε.ε. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος θα ισχύσουν ανάλογα πράγματα με της προηγούμενης χρονιάς. Ειδικότερα:

I. ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

II. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ III. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

IV. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΙΔΗ

I. ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Γνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία περνάει η πατρίδα μας και επειδή δεν θέλουμε το οικονομικό να γίνει εμπόδιο για κάποιο παιδί να συμμετάσχει στην κατασκήνωση και να μην ωφεληθεί, διατηρούμε την μείωση των τιμών συμμετοχής της προηγούμενης χρονιάς. Οι τιμές συμμετοχής κατά γενική ομολογία πάντων επί σειρά ετών είναι υπερβολικά χαμηλές όπως φαίνεται και στον παραπάνω πίνακα. Η οικονομική συμμετοχή των παιδιών καλύπτει ελάχιστο ποσό από το κόστος των παροχών (ημερήσια γεύματα, ποιότητα φαγητού, εκδρομές κ.ά.). Επίσης υπάρχουν οικονομικές βοήθειες για πολύτεκνους, αδέρφια, οικονομική ένδεια κ.λπ. οι οποίες δίδονται από τους ιερείς των ενοριών σας στους οποίους μπορείτε να απευθύνεστε.
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 201 Για Αγόρια: S Γ', Δ', Ε' Δημοτικού από 18/6 έως και 22/6 S Στ' Δημ., Α', Β' Γυμνασίου από 12/7 έως και 19/7 S Γ' Γυμνασίου & Λυκείου από 19/7 έως και 29/7 Για Κορίτσια: S Δ', Ε', Στ' Δημοτικού από 25/6 έως και 2/7 S Γυμνασίου & Λυκείου από 2/7 έως και 12/7 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ Πληροφορίες στο Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» Ηπείρου 50, Πλ. Ηρώων, Φλώρινα τηλ.: 2385044792 & στην ιστοσελίδα www. imflorinas. gr στην ενότητα «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2018»


Κάντε κλικ στα παρακάτω έγγραφα για περισσότερες πληροφορίες

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική Φόρμα Κατασκηνωτή (τριας)