ΦΛΩΡΙΝΑ Εγγραφές δωρητών μυελού των οστών στη Φλώρινα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Εγγραφές δωρητών μυελού των οστών στη Φλώρινα

.

.

Κυριακή, 1 Απριλίου 2018

Εγγραφές δωρητών μυελού των οστών στη Φλώρινα

Τη Μεγάλη Τετάρτη, στον πεζόδρομο της Φλώρινας, από 10 π.μ. έως 2μ.μ., ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέλλης & ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής», σε συνεργασία με το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – Χάρισε Ζωή, παίρνουν δείγμα στοματικού επιχρίσματος (δηλαδή σάλιου) για να εγγραφούμε δωρητές Μυελού των Οστών!


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Σκέψου να είσαι ΕΣΥ ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σώσει κάποιον ασθενή!!! Πόσο μαγικό συναίσθημα!!!! Κι όμως είναι πιο πιθανό απ’ όσο φαντάζεσαι… Αρκεί να γίνεις δότης Μυελού των Οστών… και που ξέρεις… μπορεί να είσαι ΕΣΥ που θα σώσεις μία ζωή…. Μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα σωθεί… αν γίνουμε ΟΛΟΙ δότες. Είναι απλό!!!

Δώσε δείγμα αίματος ή στοματικού επιχρίσματος, για να ταυτοποιηθείς και ίσως μια μέρα κληθείς να σώσεις μια ΖΩΗ!!!! Εύκολα και ανώδυνα, μέσω της φλέβας, περίπου όπως δίνεις αίμα!!! Σήμερα, η Ελλάδα, δυστυχώς, εμφανίζει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Ελάτε όλοι μαζί να χαρίσουμε ζωή, να νικήσουμε τη λευχαιμία!!!

ΕΣΥ;;; Ακόμη το σκέφτεσαι; Ευαισθητοποιήσου. Γίνε δότης Μυελού των Οστών ΣΗΜΕΡΑ Χάρισε ζωή – Νίκησε τη λευχαιμία!!!