ΦΛΩΡΙΝΑ Το νέο της βιβλίο, με τον τίτλο "Αιματοβαμμένα Χρόνια", παρουσίασε η Φλωρινιώτισσα συγγραφέας Άννα Μητσοπούλου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Το νέο της βιβλίο, με τον τίτλο "Αιματοβαμμένα Χρόνια", παρουσίασε η Φλωρινιώτισσα συγγραφέας Άννα Μητσοπούλου

.

.

Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

Το νέο της βιβλίο, με τον τίτλο "Αιματοβαμμένα Χρόνια", παρουσίασε η Φλωρινιώτισσα συγγραφέας Άννα Μητσοπούλου

Το νέο της βιβλίο, με τον τίτλο "Αιματοβαμμένα Χρόνια", παρουσίασε χθες βράδυ η Φλωρινιώτισσα συγγραφέας Άννα Μητσοπούλου. Πρόκειται για την τρίτη συγγραφική δουλειά της, μετά το "Φώτισες τη ζωή μου" και το "Σαν δυο σταγόνες νερό". Το νέο της πόνημα βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, που έλαβαν χώρα στην Ανατολική Μακεδονία και την Αθήνα, στις αρχές της δεκαετίες του '40.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η συγγραφέας μίλησε για τη δουλειά της, την έρευνα που έκανε, τα συναισθήματα που την κυρίευσαν και αποτύπωσε στο χαρτί, ενώ στο τέλος συνομίλησε με τους αναγνώστες και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.
Όπως ανέφερε, "το περιεχόμενο του έργου μου είναι προϊόν μυθοπλασίας, όμως τα γεγονότα δε διαφέρουν πολύ από την πραγματικότητα που βίωσαν οι Έλληνες της μακεδονικής γης, τα χρόνια της βουλγαρικής κατοχής".
Για το βιβλίο μίλησε η Ευγενία Δανιηλίδου, μέλος του Ομίλου Βιβλίου του "Αριστοτέλη", ενώ αποσπάσματα διάβασε η Νατάσα Καππάτου, εκπαιδευτικός. Την εκδήλωση συντόνισε η Όλγα Μούσιου – Μυλωνά, σχολική σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Την παρουσίαση είχαν οι εκδόσεις Μάτι, το βιβλιοπωλείο Η Γωνιά και ο Όμιλος Βιβλίου του "Αριστοτέλη".
Τέλος συζήτησης
Γράψτε ένα μήνυμα...