ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΡΤ Φλώρινας 15 Απριλίου 1956 – 15 Απριλίου 2018 62 έτη συνεχούς παρουσίας στον αέρα της Φλώρινας-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΕΡΤ Φλώρινας 15 Απριλίου 1956 – 15 Απριλίου 2018 62 έτη συνεχούς παρουσίας στον αέρα της Φλώρινας-Βίντεο,φώτο

.

.

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

ΕΡΤ Φλώρινας 15 Απριλίου 1956 – 15 Απριλίου 2018 62 έτη συνεχούς παρουσίας στον αέρα της Φλώρινας-Βίντεο,φώτο

Ήταν 15 Απριλίου 1956 όταν έγιναν τα εγκαίνια του 1ου Στρατιωτικού Ραδιοφώνου Φλώρινας. Σήμερα, 15 Απριλίου 2018, συμπληρώνονται 62 χρόνια συνεχούς παρουσίας της ΕΡΤ Φλώρινας στα ερτζιανά. Μπορεί να άλλαξαν πολλές ονομασίες στο πέρασμα των χρόνων, αλλά η ανελλιπής παρουσία του στον αέρα είναι γεγονός, ακόμα και τη διετία του "μαύρου".


</div>ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΤα στελέχη του σταθμού, με αφορμή αυτό το γεγονός, διοργάνωσαν εκδήλωση μνήμης, αλλά και τιμής, στην οποία έδωσαν το παρόν επίσημοι προσκεκλημένοι, παλιά και νυν στελέχη του σταθμού, αλλά και απλοί πολίτες. Στο ιστορικό λειτουργίας του σταθμού αναφέρθηκε ο προϊστάμενος, Νίκος Δούγλας. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον εκπρόσωπο της εκκλησίας π. Θεωνά, τον βουλευτή Κώστα Σέλτσα, τον αντιπεριφερειάρχη Στέφανο Μπίρο, τον δήμαρχο Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη και τον διευθυντή περιφερειακών σταθμών της ΕΡΤ Μιχάλη Μεσσίνη. Παρών ήταν και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Πέτρος Σερίδης.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό με την ιστορία της ΕΡΤ Φλώρινας από την πρώτη μέρα λειτουργίας της μέχρι και σήμερα.

Κατόπιν βραβεύτηκαν για την προσφορά τους: ο διοικητής του 1ου Συντάγματος Πεζικού, Συνταγματάρχης Παναγιώτης Καρατζάς, ο κ. Μιχαήλ Κοντοτόλιος, πρώτος εκφωνητής του Στρατιωτικού Ραδιοφώνου Φλώρινας, ο κ. Δημήτρης Τσούλος, παλιός εκφωνητής, η κα Ελένη Αντωνιάδου, παλιά εκφωνήτρια και η κα Βασιλική Γρίβα, παλιά εκφωνήτρια.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από στελέχη της Φιλαρμονικής του δήμου Φλώρινας.

Την παρουσίαση είχε η μουσική παραγωγός Λένα Ελευθερίου.