ΦΛΩΡΙΝΑ Ειδικές Κινηματογραφικές Προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ειδικές Κινηματογραφικές Προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

.

.

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Ειδικές Κινηματογραφικές Προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

Ειδικές Κινηματογραφικές Προβολές για την οικονομική ενίσχυση της Θεατρικής Ομάδας της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Θα προβληθεί η ιταλική κωμωδία "Και ο Θεός να βάλει το χέρι του!" (Sole A Catinelle) με γενική είσοδο μόνο 5 Ευρώ!
 "Και ο Θεός να βάλει το χέρι του!" (Sole A Catinelle)


</div>ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


ΤΕΤΑΡΤΗ 7/3 21:00
ΠΕΜΠΤΗ 8/3 21:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/3 21:00

Διάρκεια: 87'
Σκηνοθεσία: ΤΖΕΝΑΡΟ ΝΟΥΤΖΙΑΝΤΕ
Σενάριο: ΤΖΕΝΑΡΟ ΝΟΥΤΖΙΑΝΤΕ, ΚΕΚΟ ΤΖΑΛΟΝΕ
Ηθοποιοί: ΚΕΚΟ ΤΖΑΛΟΝΕ, ΑΟΥΡΟΡΕ ΕΡΓΚΟΥΙ, ΜΙΡΙΑΜ ΝΤΑΛΜΑΤΖΙΟ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΝΚΣ, ΡΟΥΜΠΕΝ ΑΠΡΕΑ
Είδος: Κωμωδία

Η ιστορία ενός πατέρα και ενός γιου, σ' ένα οδικό ταξίδι από το Νότο προς Βορρά.
O Κέκο είναι παντρεμένος και έχει έναν υπέροχο γιο. Εργάζεται σαν καμαριέρης σε ξενοδοχείο όταν αποφασίζει να παραιτηθεί και να ασχοληθεί με την πώληση μιας συγκεκριμένης μάρκας ηλεκτρικής σκούπας. Η οικονομική κρίση ξεσπά και η γυναίκα του απολύεται από την δουλεία της ενώ οι πωλήσεις της σκούπας δεν πάνε καθόλου καλά. Ο Κέκο έχει υποσχεθεί στον γιο του ότι αν πάρει σε όλα τα μαθήματα «άριστα» θα του κάνει δώρο τις διακοπές των ονείρων του. Ο μικρός τα καταφέρνει περίφημα και τώρα ο Κέκο πρέπει να τηρήσει την υπόσχεση του χωρίς δεκάρα στην τσέπη!


ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ