ΦΛΩΡΙΝΑ «Βροχή» τα μετάλλια για την οινοποιία ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : «Βροχή» τα μετάλλια για την οινοποιία ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ

.

.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

«Βροχή» τα μετάλλια για την οινοποιία ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ

4 συνολικά μετάλλια για την Οινοποιία Βεγορίτις με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου. 
Ο ιδιοκτήτης Μπόσκος Χρήστος ενθουσιασμένος δήλωσε: «Το BerlinWeinTrophy και ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης, αποτελούν τους  πιο σημαντικούς και τους  πιο μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού στη Γερμανία και στην Ελλάδα αντίστοιχα. 


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΕίναι πραγματικά υπέροχο να βλέπει κανείς τις προσπάθειές του να αναγνωρίζονται.Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος που το SauvignonBlancγια τρίτη συνεχόμενη χρονιάαποσπά μετάλλιο αναδεικνύοντας έτσι το μοναδικό Αμπελοτόπι της περιοχής μας.Θα ήθελα να ευχαριστήσω, την Οινολόγο μας Άρτεμη Τουλάκη για την εξαιρετική της δουλειά, τον αμπελουργό Μπόσκο Χαράλαμπο και την ομάδα του, καθώς και όλη την Ομάδα Παραγωγής, που δίνουν κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό. Αξίζει να σημειωθεί πως τα κρασιά που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό της Θεσσαλονίκης, θα κυκλοφορήσουν στην αγορά από την 21η Μαρτίου, ημερομηνία εαρινής ισημερίας,έχοντας ως εισιτήριο μια σημαντική διάκριση».

SAUVIGNONBLANC 2017ΧΡΥΣΟ (18ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσ/νίκης).
ΣΤΑΘΜΟΣΡΟΖΕ 2017ΧΡΥΣΟ (BERLINWEINTROPHYGERMANY)
RIESLIGN ’17VegoritisSpecialsΑΣΗΜΕΝΙΟ (18ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσ/νίκης).

ΜΥΛΟΣ ΡΟΖΕ 2017ΧΑΛΚΙΝΟ ( 18ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσ/νίκης).