ΦΛΩΡΙΝΑ Η μουσική προσέγγιση της Μ. Εβδομάδας, από την πορεία προς το Άγιο Πάθος μέχρι και την ελπιδοφόρα για όλους μας Ανάσταση του Σωτήρος Χριστού,Βίντεο-φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Η μουσική προσέγγιση της Μ. Εβδομάδας, από την πορεία προς το Άγιο Πάθος μέχρι και την ελπιδοφόρα για όλους μας Ανάσταση του Σωτήρος Χριστού,Βίντεο-φώτο

.

.

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

Η μουσική προσέγγιση της Μ. Εβδομάδας, από την πορεία προς το Άγιο Πάθος μέχρι και την ελπιδοφόρα για όλους μας Ανάσταση του Σωτήρος Χριστού,Βίντεο-φώτο

Μια μουσική προσέγγιση της Μ. Εβδομάδας, από την πορεία προς το Άγιο Πάθος μέχρι και την ελπιδοφόρα για όλους μας Ανάσταση του Σωτήρος Χριστού, παρουσίασε χθες την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,  στην αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Στην εκδήλωση σύμπραξαν, η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου ( Σε συνεργασία με το Σύλλογο Κιουταχειωτών-Μικρασιατών Φλώρινας) την επιμέλεια της οποίας είχε ο κ. Βασίλης Δόντσιος, η Μαθητική Ορχήστρα και Καθηγητές του Ωδείου, υπό την Διεύθυνση της κ. Μαρίας Καραγιάννη.
Οι αφηγήσεις έγιναν από τα μέλη της θεατρικής ομάδας της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας Σούλα Σταμπουλίδου και Ολυμπία Χατζηχρήστου.